Θεσσαλονίκη, Greece
Προτιμώ το απολίτιστο. Κάτι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να κατανοήσω ως πολιτισμό την κατάντια. Κι έτσι ακούω μουσική και βλέπω εικόνες...

Το Καλωσόρισμα

Απλά και απολίτιστα. Η επιστροφή στην απόλυτη βάση της σκέψης και της έκφρασης στο βαθμό του ενστίκτου και της άναρθρης κραυγής.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

AC/DC - η ελπίδα δεν θα σβήσει!!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ανακοίνωσε η εταιρεία Didi music οτι θα έρθουν οι AC/DC στην Ελλαδίτσα μας στις 28 Μαϊου 2009!!!!!!!!!!

Η προπώληση των εισητηρίων, κατά την παραπάνω ανακοίνωση, θα ξεκινήσει (και μάλλον θα τελειώσει) στις 3 Φεβρουαρίου 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο επίσημο site του συγκροτήματος δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση αλλά η 28 Μαϊου είναι κενή στις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδίας τους. Παρεπιπτόντως, εκεί φαίνεται οτι ακόμα έχει κάποιες θεσούλες στο Amsterdam Arena και μόνο σε αυτό παγκοσμίως. Οπότε αν γίνει τελικά η συναυλία στην Ελλάδα θα έρθει κόσμος κι από το διάστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας συγκρατήσουμε λίγο τον ενθουσιασμό μας, όμως, γιατί δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια επανάληψη της γνωστής ιστορίας με τους Rolling Stones για όσους θυμούνται τι είχε γίνει πριν 2 χρόνια με τον Keith Richards, τον κοκοφίνικα και την Didi music !!!!!!!

Αντε καλές γιορτές σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: