Θεσσαλονίκη, Greece
Προτιμώ το απολίτιστο. Κάτι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να κατανοήσω ως πολιτισμό την κατάντια. Κι έτσι ακούω μουσική και βλέπω εικόνες...

Το Καλωσόρισμα

Απλά και απολίτιστα. Η επιστροφή στην απόλυτη βάση της σκέψης και της έκφρασης στο βαθμό του ενστίκτου και της άναρθρης κραυγής.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

R U A ROCKNROLLA?

Η ταινία της χρονιάς με διαφορά!!!!

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Guy Ritchie ήρθε και είναι άξια των προσδοκιών των φίλων του σκηνοθέτη! Οι ερμηνείες, η πλοκή, καθώς και η ατμόσφαιρα του έργου προδίδουν τον σκηνοθέτη σε κάποιον που έχει δει τις άλλες του ταινίες και η αλλαγή του βασικού κορμού του cast δεν προκαλεί συγκρίσεις παρά μόνο αποδεικνύει το πόσο καλά περιγράφονται οι χαρακτήρες στο σενάριο. Ακόμα κι αν έπαιζε ο Statham στο ρόλο του One Two, ο Brad Pit στο ρόλο του Johnny Quid και o Peter Szacks στο ρόλο του Lenny το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο, οπότε κατά τη δική μου γνώμη καλύτερα που δεν είναι πάλι αυτοί. Η ξεχωριστά απίστευτη προφορά του κάθε χαρακτήρα, οι χαρακτηριστικές ανατροπές στην πλοκή, η "άποψη" του Guy Ritchie για τους Ρώσους, η οπτική του για τα ναρκωτικά και η γαμάτη μουσική (δείγμα "I'm a Man-Black Strobe" δεξιά), θα σας καθηλώσουν!!!!

Αξίζει ανεπιφύλακτα να πάτε να το δείτε μιας και δεν κυκλοφορεί ακόμα σε torrent (μόνο fake παίζει, όπότε μην κάνετε τον κόπο και χάσετε τον χρόνο σας μπροστά στον Η/Υ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: