Θεσσαλονίκη, Greece
Προτιμώ το απολίτιστο. Κάτι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να κατανοήσω ως πολιτισμό την κατάντια. Κι έτσι ακούω μουσική και βλέπω εικόνες...

Το Καλωσόρισμα

Απλά και απολίτιστα. Η επιστροφή στην απόλυτη βάση της σκέψης και της έκφρασης στο βαθμό του ενστίκτου και της άναρθρης κραυγής.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

TΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ROCK ΖΕΙ!!!

Το αληθινό rock ζεί, ζεί και βασιλεύει στα πιο απίθανα μέρη!!!
Ένα κεφάτο και αυθεντικό rock party στήθηκε στις 05 Απριλίου στο bar "Θέα" στους Ν. Επιβάτες Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Γιοκαρίνη.
Εμάς τους τυχερούς που ενημερωθήκαμε για το γεγονός και χωρέσαμε στο μπαράκι αυτό, μας περίμεναν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αδιανόητες για τα σημερινά δεδομένα των live rock εμφανίσεων:

Ευχάριστη έκπληξη (1) : Κατά την είσοδο στο μπαρ δεν μας ζητήθηκε να πληρώσουμε είσοδο ούτε 1 ευρώ.

Ευχάριστη έκπληξη (2) : Σε ελάχιστο χρόνο η ευχάριστη παρουσία της σερβιτόρας μας πλησίασε για να παραγγείλουμε ποτό και παρόλο που στο μαγαζί γινόταν χαμός κατά τη διάρκεια του live, η εξυπηρέτηση της ήταν άμεση και άψογη.

Ευχάριστη έκπληξη (3) : Ούτε στο πρώτο ποτό δεν πληρώσαμε αξία εισόδου ή εισιτήριο ούτε σε κανένα από τα 6 που ήπια μόνος μου και οι τιμές ήταν όχι απλά φυσιολογικές αλλά λογικότατες μιας και το ποτό άξιζε 7 ευρώ.

Ευχάριστη έκπληξη (4) : Γιοκαρίνης. Δεν έφερε δικό του συγκρότημα σαν τις φίρμες που κυκλοφορούν. Χώθηκε ανάμεσα στους "Χρονίρ" και τραγούδησε, έπαιξε πιάνο, ήπιε, γέλασε, γίναν όλοι μια παρέα, γίναμε και μεις μαζί τους, γίναν όλοι μια μπάντα όλο κέφι.

Ευχάριστη έκπληξη (5) : Γιοκαρίνης. Με τα τραγούδια τα δικά του, τα παλιά και τα καινούργια από τον δίσκο του "Ναυαγός μες στην Αθήνα".

Ευχάριστη έκπληξη (6) : Γιοκαρίνης. Τραγούδια ρεμπέτικα, τραγούδια του Παύλου, του Νικόλα, ότι γούσταρε η ψυχούλα του και η ψυχούλα μας, με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι.

Ευχάριστη έκπληξη (7) : Γιοκαρίνης & Χρονίρ: Ή ώρα ήταν 04:00 το πρωί όταν έφυγα και το συγκρότημα ¨Χρονίρ" και ο Γιοκαρίνης ακόμα παίζαν ακούραστα, με κέφι, ενέργεια και πάθος παρά το γεγονός οτι στο μαγαζί είχαν μείνει μόνο ελάχιστες παρέες και όλοι κομμάτια!!

Και άλλες εκπλήξεις μικρότερες και μεγαλύτερες τις οποίες για ευνόητους λόγους μετρημένους σε ml και σε vol % δεν συγκράτησα.

Αυτά τα happenings, στη μικρή και ταλαιπωρημένη από τους ανίκανους, τους άπληστους και τους αδιάφορους πόλη μας, συμβαίνουν μια φορά και δεν ξανασυμβαίνουν. Τυχεροί όσοι το ζήσαν, σωστός και μάγκας αποδείχθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης του Bar "Θέα", τυχεροί οι "Χρονίρ" που ζήσαν αυτή την εμπειρία και τους ζηλεύω γι' αυτό, αν και ήταν λίγάκι απροετοίμαστοι χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει την ατμόσφαιρα και το κέφι που δημιουργήθηκε.

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: